Find en køber til dit parti

Hos Kjaer Trading ApS har vi hjulpet virksomheder med at sælge deres restpartier siden 2014. Der er blevet solgt flere hundredtusind varer fra vores hjemmeside til kunder, der har fundet vores partier online. Vi opkøber ikke længere partier selv, men kan hjælpe dig med at finde en køber til dit parti.

Priser

Herunder finder du priserne for at sætte dit parti til salg på Kjaer Trading ApS.

Light

kr499
  • Oprettelse: 499,-
  • Plus kommission (Aftales individuelt)

Enterprise

kr0*
  • Oprettelse: 0,-
  • Plus kommission (Aftales individuelt)
  • *Gælder kun ved oprettelse af flere større partier

Vi udfordrer markedet

Flere af vores konkurrenter køber dit parti til lav pris og får hele fortjenesten selv – vi udfordrer markedet og vil være din foretrukne platform for køb og salg af varepartier og restpartier. Derfor tilbyder vi at sætte dit parti til salg mod en lille kommission.

Hos Kjaer Trading ApS har vi flere tusind besøgende på hjemmesiden, som alle leder efter varepartier, en nyhedsliste med interesserede købere og mange faste kunder.

Betingelser

Ønsker du at få dit parti på vores hjemmeside, skal du blot kontakte os og fortælle om dit parti. Herefter vil vi aftale nærmere om oprettelsesgebyret samt kommissionen.

Er der tale om et mindre parti vil det blive kategoriseret i Light pakken, hvorimod virksomheder som sætter flere større partier til salg vil blive kategoriseret i Enterprise pakken.

Det er et krav, at alle produkter er ægte, nye og i den stand, der beskrives i annoncen. Hos Kjaer Trading ApS ønsker vi ikke at forhandle uoriginale produkter og indeholder din henvendelse falske varer, vil den ikke blive besvaret.

Ved at sætte et vareparti på vores hjemmeside godkender du vores handelsbetingelser.

Kontakt

Er du klar til at sælge dit vareparti? Tryk på knappen herunder og lad os sætte det til salg.