Find en køber til dit parti

Hos Kjaer Trading ApS har vi hjulpet virksomheder med at sælge deres restpartier siden 2014. Der er blevet solgt flere hundredtusind varer fra vores hjemmeside til kunder, der har fundet vores partier online. Vi opkøber ikke længere partier selv, men kan hjælpe dig med at finde en køber til dit parti.

Priser

Herunder finder du priserne for at sætte dit parti til salg på Kjaer Trading ApS.

Light

kr499
  • Online i 30 dage

Basis

kr999
  • Online i 45 dage
  • Tekstforfatning inkluderet

Pro

kr1999
  • Online i 60 dage
  • Tekstforfatning inkluderet
  • Vi har kontakt med potentielle købere

Vi udfordrer markedet

Flere af vores konkurrenter tager en procentdel af det samlede salg, men vi ønsker at udfordre markedet og blive din foretrukne platform for salg af varepartier. Derfor tilbyder vi en fast lavpris – uden procenter for at finde en køber til dig.

Betingelser

Ønsker du at få dit parti på vores hjemmeside, skal du blot kontakte os og fortælle, hvilken pakke du vil benytte. Dernæst vil du modtage en faktura, som skal betales, inden partiet vil blive offentliggjort på hjemmesiden.

Et vareparti må ikke indeholde forskellige kategorier. Eksempelvis kan iPhone covers og hårprodukter ikke sælges i samme annonce, men skal splittes op i to.

Det er et krav, at alle produkter er ægte, nye og i den stand, der beskrives i annoncen. Hos Kjaer Trading ApS ønsker vi ikke at forhandle uoriginale produkter og indeholder din henvendelse falske varer, vil den ikke blive besvaret.

Kontakt

Er du klar til at sælge dit vareparti? Tryk på knappen herunder og lad os sætte det til salg.