B2B handel med varepartier, restpartier og konkursboer

Hos Kjaer Trading ApS finder du et stort udvalg af varepartier, restpartier og konkursboer, både fra os, men også fra eksterne virksomheder, hvilke vi hjælper med at afsætte varer.

Vi har siden begyndelsen i april 2014 handlet med flere hundredtusind varer i mange forskellige kategorier og brancher. Vi handler både med andre virksomheder og privatpersoner, så et CVR-nummer er ikke nødvendigt for at være kunde hos os.

Engroshandel med nye og ubrugte partivarer

Hos Kjaer Trading ApS er alle varer nye, ubrugte og i original emballage, medmindre andet fremgår på produktet. Er der tale om et bestemt brand, er du ligeledes sikker på, at produktet er ægte, da vi ikke forhandler uægte varer og kræver bevis for ægtheden hos alle samarbejdspartnere.

Alle produkter, du finder på vores hjemmeside, må afsættes af dig både på nettet, i fysiske butikker eller på andre markeder. Der er altså ingen krav for, hvordan du afsætter vores produkter.

Find en køber til dit restparti

Har du et restparti tilovers, du gerne vil af med? Lad os hjælpe dig med at finde en køber. Få dit parti på vores platform i enten 90, 120 eller 180 dage og find en køber. Se mulighederne her.

Fandt du ikke hvad du skal bruge?

Vi hjælper også virksomheder og privatpersoner med at hjemtage varer fra udlandet og har adgang til tusindvis af varer, som ikke er på vores hjemmeside. Læs mere om mulighederne her.

Kontakt os